Güzel Sanatlar Fakültesi Sergisi

KAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Güz Dönemi Tasarım Haftası Etkinlikleri kapsamında “Öğrenci Projeleri Sergisi” düzenleniyor. 9-12 Ocak tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan sergide, Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Plastik Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinin dönem sonu projeleri sergilenecek.
Mezuniyet projeleri kapsamında, otobüs terminali, kültür merkezi, hastane, butik otel ve iş merkezi tasarımları, teknik çizimleri, maketleri ve 3 boyutlu proje videolarından oluşan tasarım stüdyoları ve mimarlık projeleri yer alacak.

Temel Tasarım Stüdyo dersi kapsamında; “Oyununu Kendin Yarat” başlığı altında, Dijital oyun alanı tasarımı, mekan algısını geliştiren, temel tasarım ilke ve prensiplerini içeren 2 ve 3 boyutlu tasarımlar, teknik çizimler, taslak çizimleri ve maketleri yer alacak.

Tasarımda Yaratıcı Düşünme dersi kapsamında, öğrencilerin çağdaş tekniklerde beceri kazanması amacıyla, enstalasyon, 3 boyutlu dijital tasarım ve ses platformlarını içeren projeler sergilenecek.

Temel Tasarım dersi kapsamında, temel tasarım ilke ve prensipleri doğrultusunda iki boyutlu tasarımın süreç içerisinde üçüncü boyuta dönüşümü “metamorfoz” konulu, volumetric poster tasarımı yer alacak.
Kısa Film Yapımı ve Kurgu dersi kapsamında, kısa filmler, sinemada temsil içeren kolaj videoları ve fragmanlar gösterime sunulacak.

Alayköy Kampüsünde 9-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Öğrenci Projeleri Sergisi”ne ilgi duyan herkesin davet edildiği duyuruldu.

Etkinlik Bilgileri