Türkiye Aday Öğrenci

Kıbrıs Aday Öğrenci

KAÜ 2023 – 2024 Moda Geçidi

“KAÜ Öğrencilerinin sergilediği Moda Show İzleyicileri büyüledi”

KAÜ Mezuniyet töreni kapsamında, Moda Tasarımı ve Tekstil Önlisans Bölümü’nün bu yıl ilk eğitimini tamamlayan öğrencilerin özel tasarımları izleyiciyle buluştu. Meslek Yüksekokulu, Moda ve Tekstil Tasarımı Önlisans Bölümü’nün hazırladığı 20 farklı tasarım kırmızı halıda konukların beğenisine sunuldu.

Öğretim Görevlisi, deneyimli modacı Neşe Sarı liderliğinde hazırlanan 20 farklı tasarımın yer aldığı defilede, özellikle geri dönüşümle elde edilen tasarım kıyafetler, deniz kabukları ile kuantum fiziğini yansıtan cam kırıklarından elde edilen tasarımlar öne çıkarıldı. Her öğrencinin farklı bir temayı konu aldığı ve geri dönüşümle üretilen birçok özel tasarımdan oluşan kıyafetlerin sergilendiği  Moda Show, protokol, veliler ve öğrencilerin büyük beğenisini alarak, törene damgasını vurdu.

ÇÜNKÜ MODA BİZİM İŞİMİZ

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi 2023- 2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni kapsamında Moda Tasarımı ve Tekstil Önlisans Bölümü’nün öğrencilerinin hazırladığı özel tasarımlarının sunulduğu Moda Show geceye damgasını vurdu.