Türkiye Aday Öğrenci

Kıbrıs Aday Öğrenci

KAÜ Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini Ziyaret Etti!

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı Dr. Emel Yılmaz, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’nin görevlendirmesiyle, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini ziyaret etti.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜSEM) Başkanı Dr. Emel Yılmaz, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’ yu ziyaret ederek makamında görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KAÜSEM Başkanı Dr. Emel Yılmaz’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversite ve üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sanat, bilim, kültür çalışmalarıyla birlikte Sürekli Eğitim Merkezi alanında da önemli atılımlar yaptığına, ulusal ve uluslararası bazda yürüttükleri proje ve çıktılarına değinen KAÜSEM Başkanı Dr. Emel Yılmaz iş birliği içinde yürütülecek ortak çalışma ve projeler için birlikte çalışma arzusu içerisinde olduklarını söyledi.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi adına görüşen Dr. Emel Yılmaz ve Niğde Halis Demir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte bilimsel faaliyetleri destekleyecek her türlü iş birlikleri konularında ortak işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.