KAÜ Süs Bitkileri Bölümü Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret etti

Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Ön lisans Programı Öğrencileri Kalkanlı Yaşam Evi’nin bahçesinde ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler, kendi yetiştirdikleri meyve ağaçlarının da yer aldığı bitkileri emek ve özveriyle bahçeye dikti.

Ağaçların bakımının sağlanması amacıyla sulama sistemi de öğrenciler tarafından kuruldu. Öğretim görevlisi Esra Köksaldı;

“Bölüm öğrencileri ve öğretim elemanları olarak bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaya, katkı koymaya hazırız. Ancak önemli olan yapılan uygulamanın korunması ve bakımının ilgili kişilerden sağlanmasıdır. Umarız gerekli bakım işlemi sağlanır ve burada yaşayan insanlar, ağaçların gölgesinde oturup meyvesini yiyebilir.” temennisinde bulundu.