KAÜ Ankara Ziyaretleri

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜSEM) Başkanı Dr. Emel Yılmaz, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Merkezi’nde temaslarda bulundu. Dr. Yılmaz, TBMM’de Türkiye- KKTC Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile KAÜSEM bünyesinde kuruluşundan bu yana sürdürülen halka dönük eğitim çalışmaları hakkında bilgi vererek iki ülke arasında sürdürülen sanatsal ve kültürel konularda görüş alışverişinde bulundu.KAÜSEM Başkanı ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Uluslararası İlişkiler Kurulu üyesi olan Dr. Emel Yılmaz TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa ve Birlik Haber Ajansı yetkilileriyle Ankara’ da bulunan Genel Merkezde bir araya gelerek, KKTC ile internet medyası alanındaki işbirliklerini ele aldı. Ziyaret sonunda Dr. Yılmaz, Dr. Basa’ya plaket takdim etti.Dr Basa’ da KAÜSEM Başkanı Dr. Emel Yılmaz’ a TİMBİR üyelik kartını takdim etti.