Cengiz Topel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu, KAÜ’yü ziyaret etti

Cengiz Topel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu Üniversitemizi ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Gökçe Keçeci, Genel Sekreter Doç. Dr. Alp Karaca, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgay Akalın ve KAÜSEM Koordinatörü-Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Emel Yılmaz ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede KAÜ ile Cengiz Topel Hastanesi arasında yapılacak kurumsal işbirliği konuları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Gökçe Keçeci Cengiz Topel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu üniversitemize yaptığı ziyaretten ötürü memnuniyetlerini ileterek ortak işbirliği konularını yeniden masaya yatırmak üzere yakın tarihte görüşmelerin sürdürüleceğini ifade etti.