KAÜ Artı Tercih Fuarı İzmir’de!

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi olarak İzmir Artı Tercih Fuarı’nda sizleri ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk! Tanıtım Uzmanı Meltem Ayaz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Alp Karaca eşliğinde aday öğrencilerimiz ile buluştuk.

Standımızı ziyaret eden her öğrenciye üniversitemiz ve sunduğumuz programlar hakkında detaylı bilgi sağladık. Burs imkanlarından tercih ve sıralama konularına kadar, her bir öğrencimizin ihtiyacına uygun danışmanlık hizmeti sunarak yanlarında olduğumuzu hissettik.

Üniversitemizi ve programlarımızı daha yakından tanımak için standımıza uğrayan tüm öğrencilere ve ailelerine içtenlikle teşekkür ederiz.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi olarak, bu değerli adımı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz ve unutmayın, geleceğinizi şekillendirecek tercihlerinizde her zaman yanınızdayız.