Öğrenci Projeleri Sergisi Açıldı!

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dönem Sonu Sergisi ve Video Gösterimi Yapıldı.

Çağdaş sanat anlayışı ve dijitalleşme konularının da işlendiği, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Sergisi’nde, öğrencilerin alanlarına yönelik bir dönem boyunca aldıkları derslerde tasarladıkları projeler sergilendi. Büyük bir ilgi ile karşılanan sergide, kitap kapağı tasarımları, film afişleri, çocuk hikaye kitabı tasarımı illüstrasyon çalışmaları, kolaj tasarımları, desen ve doku çalışmaları ve yapay zeka ile tasarım gibi birçok konuyu içeren projeler yer aldı. Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Projelerinin yanı sıra Plastik Sanatlar Bölümü de, karakalem çalışmaları ve öğrencilerin kendi özgün projeleri ile sergide yerini aldı.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çekmiş olduğu tanıtım filmleri ile belgesellerin ve kısa filmlerin gösteriminin yapıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.