Politik Psikolojinin Geleceği: Bir Seminer Raporu

Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Eğitim Fakültesi İşbirliğiyle ‘Politik Psikolojinin Geleceği’ konulu seminer düzenlendi.

Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Evre’nin konuşmacı olarak katıldığı seminerde, KAÜ Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Burak Kurtcebe de, Politik Psikoloji alanının tarihsel süreç içindeki durumu hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Bülent Evre, Politik Psikoloji alanında yapılan araştırmalarla ilgili bilgi vererek, Politik Psikolojinin hem günümüz, hem de gelecek için çok önemli bir alan olduğunun altını çizdi.

Moderatörlüğünü KAÜ Psikoloji Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ebru Çorbacı’nın yaptığı seminer öğrencilerden büyük ilgi gördü.