Fine Talks ”ANBER ONAR”

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin “Fine Talks” Konuğu Sanatçısı Anber Onar olacak. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ve halka açık yapılan “Fine Talks” adı altındaki seminerler dizisinin üçüncü konuğu; sanatçı-küratör Anber Onar olacak. Ekim ayından bu yana düzenlenen “Fine Talks” (Güzel Konuşmalar) isimli seminerler güzel sanatlar, mimarlık ve iletişim alanlarında başarı kazanmış kişilerin mesleki deneyimlerini aktarmalarından oluşuyor. “ Sidestreets” Eğitim ve Kültürel Girişimler Projesi kurucularından Anber Onar; Kıbrıs başta olmak üzere yurtdışında sanat alanında önde gelen ülkelerde kişisel sergi açmış ve yine yurtdışında küratörlük deneyimleri ile adından başarıyla söz ettiren bir sanatçı olmuştur. Seminerde güzel sanatlar öğrencilere kent estetiği ve mimari hakkında bilgilerini aktaracaktır. Sanatçı kimliğinin yanı sıra akademisyenlik görevlerinde de bulunan Onar, tecrübelerini öğrenciler ve seminer konuşmasına ilgi guyan katılımcılarla paylaşacaktır. Anber Onar’ın “Fine Talks” kapsamında yer alacağı seminer 13 Aralık 2018 Perşembe günü Arabahmet Kültür Evi’nde KAÜ’ye ait uygulama atölyesinde gerçekleşecek. İki haftada bir yapılacak ve çok değerli isimlerin yer alacağı seminerlere ilgi duyan herkesin davetli olduğu bildirildi.

Etkinlik Bilgileri